Blog
Provident Havi 7-es Kölcsön

Elérhető a Provident Havi 7-es Kölcsön!

Szeptember elejéig igényelhető az új személyi kölcsön ajánlat, a Provident Havi 7-es kölcsön. A Provident új termékével akár 1,5 millió forintot is igényelhetünk 7 százalékos THM-mel, szabad felhasználásra. Összefoglaltuk, hogy melyek a kedvezményes hitel feltételei, és hogy találunk-e jobb ajánlatot a piacon.
2019-07-18
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Személyi kölcsön pénzügyi kifejezések

Ezt feltétlen nyomtasd ki, mielőtt a bankba mész!

Nem szívesen mész be a bankba ügyet intézni, mert nem mindig érted a pénzügyi szakkifejezéseket? A szerződés olvasásánál úgy érzed, mintha nem magyarul lenne? Ennek most vége, mert összegyűjtöttük a leggyakoribb idegen kifejezéseket és rövidítéseket, amelyekkel a hiteligénylés során találkozhatsz.
2019-06-25
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Személyi kölcsön igénylés nyugdíjasként

Hogyan juss kedvezményes hitelhez nyugdíjasként?

Akár a nyugdíjas éveinkben is dönthetünk úgy, hogy felújítjuk a lakásunkat, vagy lecseréljük az autónkat. Összegyűjtöttük, melyek a legfontosabb feltételek, ha nyugdíjasként szeretnénk személyi kölcsönhöz jutni.
2019-06-17
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Megtakarítási tippek

Megtakarítási tippek: spórolni egyszerűbb, mint gondolnád

Szűkösek a hónap utolsó napjai? Nem tudod követni, hova tűnik el a fizetésed? Akkor itt az ideje megtanulnod néhány alapvető trükköt, amivel a nehéz helyzetekben is kordában tarthatod a pénzügyeidet.
2019-06-04
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Hiteligénylés GYES alatt

Lehetséges a hiteligénylés GYES és GYED alatt

„GYES-en/GYED-en vagyok, és személyi kölcsönre van szükségem.” Sokszor merül fel ez az igény, ezért összegyűjtöttünk minden fontos információt, és megmutatjuk, hogy hogyan járhatsz sikerrel a hiteligénylésnél, ha GYES-en vagy GYED-en vagy.
2019-05-21
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Személyi kölcsön kalkulátor

Mire jó a személyi kölcsön kalkulátor?

Hiteligénylés előtt állsz? Mielőtt nekiállnál a banki hirdetmények olvasásának, nézd meg, mennyi időt és energiát spórolhatsz egy pénzügyi kalkulátorral.
2019-04-25
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Online hitel igénylés

Egyre több banknál elérhető az online hitel

2017 júliusa óta nyithatunk bankszámlát online, tavaly óta pedig személyi kölcsönt is tudunk úgy felvenni, hogy nem kell bemennünk a bankfiókba, és papírokat sem kell kitöltenünk. Bár még csak az első negyedév telt el, már több bank is jelentkezett idén a fejlesztéssel. Megnéztük, hogy milyen előnyei vannak az online igénylésnek, és hogy melyik banknál hogyan történik a papírmentes személyi kölcsön igénylés.
2019-04-01
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Mini kölcsön

MiniKölcsön – új lehetőség a gyorskölcsön piacon

A MiniKölcsön kis összegű gyorskölcsöne tulajdonképpen egy személyi kölcsön, amely az átmeneti pénzügyi nehézségekre kínál megoldást. A felvehető hitelösszeg 25 000 – 300 000 forint között van, a futamidő pedig 30, 45, 60 vagy 90 napos, a felvett hitel nagyságától függően.
2019-03-07
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Provident Útravaló Kölcsön új ügyfeleknek

Provident Útravaló Kölcsön: előny új ügyfelek számára

Február elején rukkolt elő a hitelintézet a Provident Útravaló Kölcsön konstrukcióval, mellyel elsősorban az új ügyfeleket célozzák. A 20 hónapos futamidőre felvehető, kedvezményes kamatozású személyi kölcsön 2019. március 19-ig elérhető. Megnéztük, milyen feltételekkel vehető igénybe a Provident új ajánlata, és összehasonlítottuk a piacon elérhető többi gyorskölcsön ajánlattal is.
2019-02-27
ELOLVASOM A TELJES CIKKET