Blog
Online személyi kölcsön

Személyi kölcsön interneten keresztül - megnéztük, melyik banknál lehetséges

A koronavírus-járvány második hullámával ismét kiürülhetnek a bankfiókok. Ám ekkor is előállhat olyan helyzet, amikor egy személyi kölcsönre van szükségünk. A Bank360.hu összegyűjtötte, mely bankoknál tudunk most biztonságosan, teljesen higiénikusan, banki látogatás nélkül online személyi kölcsönt felvenni.
2020-09-08
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
nyugdíjas pár

Igényelhetek-e személyi kölcsönt nyugdíjasként?

Személyi kölcsön felvételére természetesen nyugdíjasként is van lehetőség, ám a bankok által állított követelmények esetenként szigorúbb feltételekhez kötöttek.
2020-09-07
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Személyi kölcsön THM-plafon

5,75% a THM plafon - mit jelent ez a törlesztőrészletre nézve?

Az alapkamat-csökkentések nyara az idei, hiszen a júniusi után, július közepén is további 15 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot az MNB Monetáris Tanácsa. Megnéztük, ez milyen hatással van a fogyasztási hitelekre, és milyen számokat mutatnak most a jövő évi, már piaci THM-ek.
2020-08-05
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Moratórium után

Nagy gondot okozhat, ha a moratórium után sem kerülünk egyenesbe

Cikkünkben megnézzük, hogy milyen változások várhatók a hitelezésben, ezen belül a KHR listában a moratórium lejárta után. Ebben a cikkünkben megnézzük hogy van-e különbség a BAR és a KHR lista között, hogyan működik a listázás, illetve azt is, hogy mi a teendő akkor, ha felkerülünk a rettegett listára.
2020-07-15
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Készpénzes jövedelem

Miért gond, ha készpénzben kapod a fizetésedet?

Bár egyre több jogszabály szűkíti a készpénzes használatot, és támogatja a bankkártyás vagy banki utalálos fizetést, mégis gyakran előfordul, hogy az emberek inkább a készpénzes vásárlásokat favorizálják. Ezt erősítheti az is, amikor a munkavállalók a jövedelmüket készpénzben kapják meg. Ez azonban sok problémát okozhat egy későbbi hitelfelvételnél.
2020-07-06
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Személyi kölcsön ajánlatok

Így változnak a törlesztőrészletek januártól

A koronavírus miatti vészhelyzettel összefüggésben a kormány új rendeletet fogadott el, amellyel az újonnan felvett fogyasztási kölcsönök kamatát 5,9%-os THM-plafonnal rögzítette, de csak 2020 végéig.
2020-05-08
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
5,9-es személyi kölcsön

Ezt kell tudnod a kormány által meghatározott 5,9-es hitelről

A kormány az általános járvány-, és az ebből következő rosszabb gazdasági helyzet miatt az elsők között hozta azt a döntést, hogy az újonnan felvett fogyasztási kölcsönökre THM plafont határoz meg, a jegybanki alapkamat + 5%-a mértékben.
2020-04-22
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
NAV online jövedelemigazolás

Jövedelemigazolás: online a NAV-tól, egyenesen a banknak

2020. február közepétől tette elérhetővé a NAV az online jövedelemigazolás lehetőségét, amely számottevően megkönnyítheti a hitelfelvevők adminisztrációs terheit.
2020-03-23
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Sífelszerelés hitel

Sífelszerelés: vegyük meg hitelből vagy béreljünk?

A síszezon a tél „fürdőzése”, olyan aktív kikapcsolódást nyújt, amit ha egyszer átérez az ember, nem tud tőle szabadulni. Mi most megnéztük azt is, hogy a síeléshez szükséges felszereléseket milyen finanszírozással érdemes beszerezni.
2020-03-03
ELOLVASOM A TELJES CIKKET