Blog
hitelfelvétel online

Mennyi ma a törlesztője egy 1 millió forintos hitelnek?

Számos élethelyzetben segíthet ki bennünket egy kis összegű, szabad felhasználású hitel. Ennek a legbiztonságosabb módja, ha a személyi kölcsönt veszünk fel fix kamatozással, de vajon olcsó is? Megkerestük a hónap kedvező személyi kölcsön ajánlatait. 

 

2021-04-15
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
hitelfelvétel

Mennyi a törlesztője most egy 1,5 egy 3 és egy 4,5 milliós hitelnek?

Az életünkben bármikor bekövetkezhet olyan helyzet, amikor nagyobb összegre van szükségünk. Ha nem jöhet szóba a jelzáloghitel felvétele, ingatlan vagy idő hiányában, jó döntés lehet a személyi kölcsön.

 

2021-04-15
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
2021 február személyi kölcsönök

2,7 millió forint személyi hitel kellett átlagosan a magyaroknak februárban

A Bank360 februárban is megvizsgálta a kisebb összegű, fedezetlen hitelekre vonatkozó összehasonlításokat. Tavaly februárhoz képest jócskán megnőtt az ügyfelek hiteléhsége. 

 

A Bank360 azokat a kalkulációkat vizsgálta személyi kölcsön, autóvásárlási célú hitel, gyorskölcsön és fedezetlen hitelkiváltó hiteleknél, amelyek után az ügyfelek a bankok felé is jelezték igénylési szándékukat. 

 

2021-04-01
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
kölcsön kiszámolása

Ki sem kell mozdulni: ezeknél a bankoknál vehetsz fel teljesen online személyi kölcsönt

Az elmúlt hetekben bizonyossá vált, hogy messze van még a teljes kilábalás a koronavírus-járványból, sőt, napról napra dőlnek meg a halálozási és fertőzöttségi rekordok. Továbbra is nagyon fontos, hogy csak a legszükségesebb esetekben keressük fel az olyan zsúfoltabb helyeket, mint amilyen egy bankfiók is lehet.

 

2021-03-15
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
autókereskedés

Mekkora kölcsönből tudjuk megvásárolni a magyarok legkeresettebb autóit?

Ha nincs meg az önerő és hitelből kell finanszírozni az autóvásárlást, érdemes az igénylés előtt összehasonlítani a bankok kölcsöneit.

 

A koronavírus-járvány ellenére is közel változatlan a legkeresettebb márkák és leggyakrabban vásárolt új autók toplistája 2020-ban.

 

2021-03-09
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
statisztika

Továbbra is várat magára a kilábalás a lakossági hiteleknél

Januárban sem tudott kikászálódni a lakossági hitelpiac a koronavírus-járvány okozta visszaesésből. Lanyha hitelfolyósítás jellemezte továbbra is a hazai hitelezési folyamatokat, ami a babaváró hitelnél és a lakáshiteleknél mind éves, mind pedig havi összehasonlításban jelentős csökkenést jelentett, a személyi hitelek pedig csak 2020 decemberéhez képest tudtak valamelyest javítani.

 

2021-03-08
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
fizetés

Ekkora hitelt lehet felvenni a legújabb átlagbérrel

Az országos bruttó átlagbér 2020 decemberében 449 400 forint volt a Központi Statisztikai Hivatal csütörtök reggeli közlése alapján, ami nettó 298 900 forint átlagos havi jövedelmet jelentett a munkavállalók számára. A Bank360 kiszámolta, mekkora személyi kölcsönre elég ez az összeg a túlzott eladósodást gátló szabályok mellett.
 

2021-03-01
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
számolás

Fogyasztási hitelek: nagyobb jövedelemmel keresnek nagyobb kölcsönt az igénylők

Személyi kölcsön, gyorskölcsön, autóhitel és hitelkiváltás terén is egyre aktívabbak a pénzügyileg tudatos igénylők. A Bank360 januári statisztikái alapján az is kiderül, hogy mekkora jövedelemmel keresik az ügyfelek a céljaikhoz ideális hitelt. 

 

Növekvő érdeklődés és hiteléhség, ám ezzel együtt javuló jövedelmi helyzet jellemzi azokat az ügyfeleket, akik a Bank360 kalkulátoraival keresték céljaikhoz az ideális finanszírozási formát januárban, legyen szó személyi kölcsönről, gyorskölcsönről, autóhitelről vagy hitelkiváltásról. 

 

2021-03-01
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
bankszámla és bankkártya

Hamarosan jöhetnek a minősített fogyasztóbarát bankszámlák?

Több pénzintézet is vizsgálja a minősített fogyasztóbarát bankszámla bevezetésének lehetőségét. 

 

A minősített fogyasztóbarát személyi kölcsönök januári indulása kapcsán a Bank360 feltérképezte, milyen fogyasztóbarát termékeket kínálnak jelenleg a nagyobb hazai kereskedelmi bankok és várható-e, hogy indulnak további minősítések megszerzéséért. 

 

2021-03-01
ELOLVASOM A TELJES CIKKET