Kétezer forintért is kínálnak már 200 ezer forint összegű gyorskölcsönt

Új hitelkonstrukciót kínál márciustól a Provident azoknak, akiknek kifejezetten kis összegre van gyorsan szüksége. A Provident Start kölcsön 50 ezer és 200 ezer forint között igényelhető 12 hetes futamidővel, a THM az ilyen típusú személyi hiteleknél kedvezőnek számító, 8,3%. A kölcsön a rövid futamidőre tekintettel gyorsan visszafizethető. A többi Provident kölcsönhöz hasonlóan a Start kölcsönnek is fix a törlesztőrészlete, így a kiadások pontosan tervezhetők.

 

A Start kölcsönt azoknak az ügyfeleknek kínálják, akiknek a Providentnél nincs fennálló kölcsönük, vagy azt több mint egy éve kiegyenlítették. A jövedelmi küszöb alacsony, az igényléshez minimum nettó 100 ezer forint havi rendszeres jövedelmet kell felmutatni.

 

A Provident Start kölcsön igénylésének feltétele még a 18. életév betöltése, a cselekvőképesség, a bejelentett magyarországi lakcím, az érvényes azonosító okmány, valamint a saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (kivéve, ha az Otthoni Szolgáltatást veszi valaki igénybe) megléte.

 

Ha valaki 200 ezer forint összegű Start kölcsönt vesz fel 12 hétre, akkor a kamat teljes díja 2000 forint, ami 8 százalék éves ügyleti kamatot jelent. A kölcsönt nem terheli egyéb díj, jutalék vagy költség. Az ügyfél által fizetendő teljes összeg így 202 000 forint, a heti törlesztőrészlet 16 834 forint.

2022-04-14