Blog
számológép hitelre

Mekkora a törlesztője ma egy 3 millió forintos hitelnek?

Hitelre van szükséged, de nem szeretnél sok megkötést? Megnéztük, mennyibe kerül ma hárommillió forint kölcsön: cikkünkből kiderül, mekkora havi törlesztőrészletre lehet számítani, és hogy milyen feltételekkel lehet ekkora összeghez kedvezően hozzájutni. 

 

Egy kisebb összegű hitel felvétele számos élethelyzetben felmerülhet, ha épp nem áll rendelkezésre elegendő önerő egy cél megvalósításához. Hárommillió forint elég lehet egy autóvásárlásnál, felújíthatjuk belőle a konyhát, de akár a tanulmányainkat is finanszírozhatjuk belőle, ha a Diákhitel valamiért nem jöhet szóba.

2021-05-03
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
személyi kölcsön moratórium

Moratórium: a kamatos kamat hiánya csak a veszteség egy részétől óv meg

Jelentős, akár több millió forintos plusz költséget is okozhat, ha hitelünk törlesztését a teljes moratóriumi időszak alatt felfüggesztettük. Ennek oka, hogy a hitelek törlesztője nem emelkedhet, ami a megnövekedett futamidő miatt további kamatköltséget jelent még úgy is, hogy a moratórium alatt kamatos kamat nem terheli tartozást.

 

2021-04-26
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
személyi kölcsön igénylés 2021 április

A THM-plafon megszűnésével újjáéledtek a személyi kölcsönök

Ugyan a személyi kölcsönök kapták a legnagyobb ütést a válság során, de idén februárban már megkezdték lassú felzárkózásukat. Az MNB által közölt adatok szerint 30,3 milliárd forint összegben folyósítottak a bankok személyi kölcsönöket az év második hónapjában, ami tavaly március óta a legmagasabb havi érték. A növekedésben szerepet játszhat a Fogyasztóbarát Személyi Kölcsönök megjelenése és a THM-plafon kivezetése, de messze még a válság előtti szint.

2021-04-19
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
hitelfelvétel online

Mennyi ma a törlesztője egy 1 millió forintos hitelnek?

Számos élethelyzetben segíthet ki bennünket egy kis összegű, szabad felhasználású hitel. Ennek a legbiztonságosabb módja, ha a személyi kölcsönt veszünk fel fix kamatozással, de vajon olcsó is? Megkerestük a hónap kedvező személyi kölcsön ajánlatait. 

 

2021-04-15
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
hitelfelvétel

Mennyi a törlesztője most egy 1,5 egy 3 és egy 4,5 milliós hitelnek?

Az életünkben bármikor bekövetkezhet olyan helyzet, amikor nagyobb összegre van szükségünk. Ha nem jöhet szóba a jelzáloghitel felvétele, ingatlan vagy idő hiányában, jó döntés lehet a személyi kölcsön.

 

2021-04-15
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
2021 február személyi kölcsönök

2,7 millió forint személyi hitel kellett átlagosan a magyaroknak februárban

A Bank360 februárban is megvizsgálta a kisebb összegű, fedezetlen hitelekre vonatkozó összehasonlításokat. Tavaly februárhoz képest jócskán megnőtt az ügyfelek hiteléhsége. 

 

A Bank360 azokat a kalkulációkat vizsgálta személyi kölcsön, autóvásárlási célú hitel, gyorskölcsön és fedezetlen hitelkiváltó hiteleknél, amelyek után az ügyfelek a bankok felé is jelezték igénylési szándékukat. 

 

2021-04-01
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
kölcsön kiszámolása

Ki sem kell mozdulni: ezeknél a bankoknál vehetsz fel teljesen online személyi kölcsönt

Az elmúlt hetekben bizonyossá vált, hogy messze van még a teljes kilábalás a koronavírus-járványból, sőt, napról napra dőlnek meg a halálozási és fertőzöttségi rekordok. Továbbra is nagyon fontos, hogy csak a legszükségesebb esetekben keressük fel az olyan zsúfoltabb helyeket, mint amilyen egy bankfiók is lehet.

 

2021-03-15
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
autókereskedés

Mekkora kölcsönből tudjuk megvásárolni a magyarok legkeresettebb autóit?

Ha nincs meg az önerő és hitelből kell finanszírozni az autóvásárlást, érdemes az igénylés előtt összehasonlítani a bankok kölcsöneit.

 

A koronavírus-járvány ellenére is közel változatlan a legkeresettebb márkák és leggyakrabban vásárolt új autók toplistája 2020-ban.

 

2021-03-09
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
statisztika

Továbbra is várat magára a kilábalás a lakossági hiteleknél

Januárban sem tudott kikászálódni a lakossági hitelpiac a koronavírus-járvány okozta visszaesésből. Lanyha hitelfolyósítás jellemezte továbbra is a hazai hitelezési folyamatokat, ami a babaváró hitelnél és a lakáshiteleknél mind éves, mind pedig havi összehasonlításban jelentős csökkenést jelentett, a személyi hitelek pedig csak 2020 decemberéhez képest tudtak valamelyest javítani.

 

2021-03-08
ELOLVASOM A TELJES CIKKET