Hitel összege
Ft
Futamidő
-
+
hónap
Kalkulátor beállítás
Bank
Törlesztőrészlet
THM
Visszafizetendő
Értékeld a kalkulátort
4.64 / 42
gyik-fotok1
gyik-fotok2
Cetelem hitel - akár online is elérhető

Cetelem hitel felvételén gondolkodsz? A Magyar Cetelem Bank híres a gyors megoldásairól!

A Magyar Cetelem Bank mára szinten minden tervedhez nyújt egy univerzális, szabad felhasználású személyi kölcsönt vagy áruhitelt. Legyen szó akár ingatlanfelújításról, autóvásárlásról vagy kisebb összegű átmeneti kölcsönről, az összeg bármire felhasználható, az áruhitellel pedig a partnerüzletekben tudsz könnyedén vásárolni. Ha szükséged lenne hitelre, az alábbi célokra vehetsz fel Cetelem hitelt:
2018-05-09
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Otthoni szolgáltatás a kölcsönök közt - Provident hitel

Provident hitel után érdeklődsz? Akár az otthonodban is felveheted!

A Provident több mint 300 000 ember számára nyújtott már valamilyen kölcsönt, akár kisebb, akár nagyobb kiadásról legyen szó. Ha számodra is fontos a gyorsaság, a rugalmasság, és a céljaidhoz elég lehet akár kisebb összeg is, érdemes áttekintened velünk, hogy mi az, amit feltétlenül érdemes tudni a Provident hiteleiről.
2018-05-09
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
Fizess részletre hitelkártyával! Megjött a Mastercard nagy újítása

Az ingyenhitel valósággá vált - elég hozzá egy hitelkártya

Egy csapásra könnyebbé válik azon Cetelem ügyfelek élete, akik részletfizetéssel rendeztek volna egy vásárlást. A Mastercard és a hitelintézet új fejlesztése hamarosan lehetővé teszi, hogy hitelkártyás vásárlásnál egy érintéssel eldöntsük a pénztárnál: teljes árat fizetünk vagy részletre szeretnénk vásárolni? Az Európában másodikként bevezetett fejlesztést egyelőre 2000 kiválasztott ügyfél használhatja, de 2018-tól szinte minden kártyás fizetésnél elérhető lesz.
2017-12-05
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
TOVÁBBI CIKKEK