error 404 error 404
Blog
mobil amely személyi kölcsön törlesztőt számol

Mennyi a törlesztőrészlete 1 millió forint hitelnek novemberben?

Egy életre szóló ajándék, egy új autó vagy sürgős javítás? Egy személyi kölcsön számos helyzetben a segítségünkre lehet. Utánajártunk a Bank360 hitelkalkulátor segítségével, hogy milyen feltételekkel lehet felvenni egy és hárommillió forint személyi kölcsönt, fix kamatozással. 

 

Ha rövid időn belül van szükségünk szabad felhasználású hitelre, egy személyi kölcsön felvétele megoldást jelenthet. A banki és állami szabályozások azonban megszabják, hogy milyen feltételekkel lehet hozzájutni a kívánt hitelösszeghez - nézzünk meg néhány példaszámítást. 

 

2021-11-29
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
boldog ugráló ember aki örül az alacsony kamatú személyi kölcsönnek

A személyi kölcsönök kamatain nem látszik a kamatemelés

Szeptemberben is tartotta a válság előtti szintet a személyi kölcsön, 46,3 milliárd forintot folyósítottak a népszerű szabad felhasználású hitelből. A jegybank sorozatos szigorítása még nem érezhető ennél a kölcsönnél, az új szerződésben szereplő átlagos kamat tartja az elmúlt hónapokban megszokott alacsony szintet. Személyi kölcsön körkép következik.

 

2021-11-29
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
boldog nő hitelfelvételnél

A minimálbér-emelés egy személyi hitel felvételét is megkönnyíti

Hivatalos megállapodás még nem született, de lényegében a zsebükben érezhetik a munkavállalók a jövő évi minimálbér-emelést. A tervezet szerint ez a napi 8 órában dolgozók számára kedvezmények nélkül bruttóban 200 ezer, nettóban 133 ezer forintot jelent majd. Megnéztük, hogy egy 1 millió forint személyi kölcsön igénylésénél ez mennyivel biztosítana kedvezőbb feltételeket a jelenlegi 111 321 forintos minimálbérnél. 

 

2021-11-10
ELOLVASOM A TELJES CIKKET
TOVÁBBI CIKKEK