Mire jó a személyi kölcsön kalkulátor?

 

Egy jó hitel kiválasztása sohasem egyszerű, mert az igénylés előtt sok paramétert kell figyelembe venni.

 1. Mire szeretném fordítani?

 2. Mekkora összegre van szükségem?

 3. Mekkora törlesztőrészletet tudok vállalni?

 4. Milyen hosszú legyen a futamidő?

 5. Hol tudok bankváltás nélkül hitelt igényelni?

 6. Hol tudok kedvezményesen vagy ingyenesen előtörleszteni?

 7. Hol tudom online is leadni a hiteligénylést?

 8. Hol engedik el a folyósítási díjat?

 9. Hol kapok kamatkedvezményt?

Ahhoz, hogy az összes kérdésre megtaláld a választ, a banki hirdetményeket kellene végigolvasnod és összehasonlítanod, ami akár napokig is eltarthat. Megértjük, ha nem szeretnél ezzel vesződni, és inkább másra bíznád ezt a feladatot. Erre a célra alkalmas a személyi kölcsön kalkulátor, ami időt és pénzt is spórol neked!

Megbízhatok a személyi kölcsön kalkulátorban?

A kalkulátorban megjelenő adatokat a Személyi Kölcsön csapata folyamatosan frissíti az aktuális banki hirdetmények alapján - ez vonatkozik az átmeneti, akár néhány napos akciókra is, így a kalkulátorban mindig naprakész adatokat fogsz látni. Egy egyszerű listába foglalva rendezheted a bankok személyi kölcsön vagy gyorskölcsön ajánlatait.

A kalkuláció ingyenes, és nem jár számodra semmilyen elkötelezettséggel. Valószínűleg most arra gondolsz, hogy ez nekünk miért éri meg: a legtöbb hazai bankkal szerződésben állunk, ezért objektív szempontok szerint tudjuk őket összevetni – így az kerül az első helyre, aki az általad megadott adatok alapján a legkedvezőbb ajánlatot kínálja, nem pedig az, aki fizet ezért.

Hogyan működik a személyi kölcsön kalkulátor?

A kalkulátor egyszerűbben működik, mint gondolnád, mindössze néhány adatot kell megadnod a kalkulációhoz:

 1. Állítsd be, hogy mekkora hitelösszegre van szükséged!

 2. A kisebb csúszka segítségével tudod beállítani, hogy milyen hosszú idő alatt szeretnéd visszafizetni a hiteled, vagyis hogy mekkora legyen a futamidő.

 3. Ha a havi nettó jövedelmed 250 ezer forint felett van, ezt is érdemes bepipálni a kalkulátorban, ugyanis a legtöbb banknál ettől az összegtől veheted igénybe a legkedvezőbb ajánlatokat.

 4. Ugyanez vonatkozik arra a kérdésre is, hogy vállalod-e, hogy a jövedelmed a hitelező bankhoz érkezzen. Ha a válaszod igen, még jobb ajánlatra számíthatsz a bankoktól.

Ezzel a néhány kattintással személyre szabott találati listát kapsz, ahol több paraméter alapján is sorba rendezheted a banki termékeket, attól függően, hogy a teljes hiteldíjmutató (THM), a havi törlesztőrészlet vagy a teljes visszafizetendő összeg érdekel. Az “Információ” ikonra kattintva további részleteket tudhatsz meg.

Ha érdekel valamelyik ajánlat, kattints a RÉSZLETEK gombra. Ekkor átirányítunk a kiválasztott bank oldalára, ahol néhány alapadat megadása után rövid időn belül keresni fognak a kölcsön részleteivel kapcsolatban.


Ugye, milyen egyszerű? Kattints, és próbáld ki a Személyi Kölcsön kalkulátort még ma, hogy a számodra legkedvezőbb ajánlatot találd meg!


 

2019-04-25