Elérhető a Provident Havi 7-es Kölcsön!

Szeptember elejéig igényelhető az új személyi kölcsön ajánlat, a Provident Havi 7-es kölcsön. A Provident új termékével akár 1,5 millió forintot is igényelhetünk 7 százalékos THM-mel, szabad felhasználásra. Összefoglaltuk, hogy melyek a kedvezményes hitel feltételei, és hogy találunk-e jobb ajánlatot a piacon.

Részletek:

 

  • A Provident Havi 7-es Kölcsönt 2019. szeptember 2-ig lehet igényelni.

  • Igényelhető hitelösszeg: 1 200 000 Ft – 1 500 000 Ft között.

  • Futamidő: 3 év (36 hónap).

  • Kamat: 6,81%.

  • THM: 7,0%.

  • A kölcsön kezes és fedezet nélkül igényelhető.

  • Szabad felhasználású,így nem kell igazolni a banknak, hogy mire költöttük el. 

  • Fix kamatozású, így nem kell tartani a kamatkockázattól, a törlesztőrészlet nem fog a futamidő alatt megemelkedni.  

  • Bármikor díjmentesen előtörleszthetjük a hitelt. 

  • Fizethetünk banki átutalással, vagy ha úgy kényelmesebb, otthon is elintézhetjük a szerződéskötést és a törlesztést is, ha igénybe vesszük az Otthoni Szolgáltatást.
     

A Provident Havi 7-es Kölcsön személyi feltételek

 

  • Az igénylőnek nagykorúnak kell lennie,

  • bejelentett magyarországi lakcímmel kell rendelkeznie,

  • legalább havi nettó 250 000 forintos jövedelemre van szükség, illetve

  • saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla - abban az esetben, ha nem veszi igénybe az Otthoni Szolgáltatást.
     

Havi 7-es Kölcsön: verhetetlen kamatok?

 

A Személyi Kölcsön kalkulátorral összehasonlítottuk a piacon elérhető ajánlatokat, és megnéztük, hogy valóban ennyire jó-e a Provident Havi 7-es Kölcsöne. A kalkulátort másfél millió forintos hitelösszeggel állítottuk be, 36 hónapos futamidővel. 

Ezekkel az adatokkal számolva valóban nem találtunk kedvezőbb ajánlatot a Providentnél. A havi törlesztőrészlet 46 185 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 1 662 660 forint. Ugyanezekkel a feltételekkel számolva a CIB Előrelépő Személyi Kölcsönét 8,17 százalékos THM-mel igényelhetjük: a havi törlesztőrészlet 46 920 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 1 689 120 forint. Szintén kedvező feltételekkel vehető igénybe a K&H Bank kiemelt személyi kölcsöne, amit 8,52 százalékos THM-mel vehetünk fel, a havi törlesztőrészlet 46 652 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 1 697 220 forint. 

A CIB-nél a Providenthez hasonlóan havi nettó 250 000 forintos jövedelemre van szükség, míg a K&H-nál ennél szigorúbb feltételt szabtak, ott legalább 300 000 forintos jövedelemre van szükség. A legtöbb hitelintézettől eltérően a Providentnél csak a 36 hónapos futamidővel elérhető ez az ajánlat, a többi banknál ennél választhatunk rövidebb vagy hosszabb törlesztést is. 
 

Kisebb összegre még mindig igénybe vehető a Provident 7%-os gyorskölcsöne

 

A Provident 7%-os gyorskölcsönével 50 000 - 200 000 forint közötti összeget igényelhetünk. A kedvezményes ajánlat csak akkor vehető igénybe, ha vállaljuk a 12 hetes futamidőt. 200 000 forintos hitelösszegnél a heti törlesztőrészlet 16 808 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 201 696 forint. 

Ha ennél hosszabb idő alatt szeretnénk visszafizetni a hitelt, akkor már nem tudjuk igénybe venni ezt az akciót. Az 57, 72 és 110 hetes futamidőnél a THM jóval magasabb, akár 24,83 százalék is lehet.
 

Milyen dokumentumok kellenek?

 

Az Provident Havi 7-es kölcsön igényléshez azokra a dokumentumokra van szükség, amelyekre általában személyi hitel igénylésnél: 

  • fényképes és érvényes személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél,

  • érvényes lakcímkártya, amelyen szerepel az állandó magyarországi lakcím,

  • 30 napnál nem régebbi munkáltatói jövedelemigazolás,

  • nyugdíjas igénylőknek a nyugdíjszelvényt kell bemutatniuk,

  • vállalkozóktól és őstermelőktól a NAV által kiállított jövedelemigazolást kéri be a bank. A jövedelemigazolás ezekben az esetekben sem lehet 30 napnál korábbi.
     

Provident kényelmi és biztonsági szolgáltatások

 

A Provident valamennyi termékéhez, így a Havi 7-es Kölcsön mellé is igénybe vehető a Provident Otthoni Szolgáltatása, amellyel úgy intézhetjük a hiteligénylést és a törlesztést a teljes futamidő alatt, hogy egyszer sem kell kimozdulni otthonról. Ez a lehetőség viszont jelentősen megemeli a hitel költségét: a fenti példával számolva az Otthoni Szolgáltatás díja 297 000 forint, így a havi törlesztőrészlet 54 440 forintra emelkedik. 

A hitel mellé biztosítást is köthetünk, ez az Előrelátó Csomag 3 éves futamidővel számolva ennek a szolgáltatásnak a díja 162 000 forint, amit szintén a havi törlesztőrészletbe épít be a bank. A havi törlesztőrészlet 50 688 forintra nő. A pénzintézet halál esetén elengedi a tartozást, így az örökösnek nem kell visszafizetnie a fennálló tartozást. Az Előrelátó Csomag tartalmaz csoportos élet- és balesetbiztosítást is, illetve meghosszabbított elállás/felmondási lehetőséget. 

Ha mindkét kiegészítő szolgáltatást igénybe vesszük a hitel mellé, akkor a havi törlesztőrészlet 58 940 forintra nő, a teljes visszafizetendő összeg pedig 2 121 750 forint lesz.

2019-07-18